Van der Heijden Sierbestrating - De Wouwse Tuinen
De Wouwse Tuinen is een 700m2 grote showtuin in Wouw, West-Brabant en dé plek om ideeën en inspiratie op te doen voor uw tuin.
Wouwse Tuinen, Showtuinen, Hoveniers
16221
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16221,page-child,parent-pageid-15929,,qode-theme-ver-9.1.3,qode-theme-de wouwse tuinen,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 
Over ons

Van der Heijden Sierbestrating is een sierbestrating en tuinmaterialen groothandel met een zeer ruim aanbod in siertegels, gebakken en getrommelde bestrating, natuursteen tegels, kunstgras, tuinhout, tuinverlichting, tuinhuizen, vijverranden en waterpartijen.

 

Als het gaat om sierbestrating of tuinmaterialen bent u op het goede adres. Niet alleen hoveniers en stratenmakers, maar ook particulieren zijn wij van dienst met ruim 10.000 producten. Van der Heijden Sierbestrating bestaat al meer dan 80 jaar en is een begrip in West-Brabant en Zeeland.

Onze tuin

Van der Heijden Sierbestrating heeft geen eigen tuin binnen De Wouwse Tuinen, maar is leverancier van alle gebruikte materialen in de andere tuinen.