Open op 2de Pinksterdag

Open op 2de Pinksterdag

Op 2de pinksterdag, maandag 10 juni, zijn De Wouwse Tuinen extra geopend!

Wij zijn gevestigd op het terrein van Van der Heijden Sierbestrating, de grootste tuin- en bestratingsmaterialen aanbieder in Zuid-West Nederland!

Je kunt bij hun en ook bij ons het hele jaar door, 6 dagen per week, terecht voor al jouw tuin- en bestratingsmaterialen en voor de nodige tuininspiratie. Op maandag 10 juni zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Wil jij nog voor de zomer aan de slag in jouw tuin? Kom dan eens een kijkje nemen. Bij Van der Heijden Sierbestrating kunnen tuinliefhebbers namelijk hun hart ophalen. Wij zijn namelijk de grootste tuin- en bestratingsmaterialen aanbieder in Zuid-West Nederland. Met onze vernieuwde showroom, showtuin en 14 modeltuinen van De Wouwse Tuinen overtreffen we iedere keer weer de verwachtingen van onze klanten en bezoekers. Veel van onze producten zijn namelijk verwerkt in deze tuinen. En zo krijg je een perfect beeld van hoe ze daadwerkelijk eruit zien in jouw tuin.

Speciaal op deze open dag staan, naast onze behulpzame medewerkers, ook hoveniers voor je klaar om je te helpen met vragen over jouw tuin en tuininrichting. Neem voor informatie of advies contact op. Wij denken graag met u mee!