Schetsservice - De Wouwse Tuinen
De Wouwse Tuinen is een 700m2 grote showtuin in Wouw, West-Brabant en dé plek om ideeën en inspiratie op te doen voor uw tuin.
Wouwse Tuinen, Showtuinen, Hoveniers
17012
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17012,,qode-theme-ver-9.1.3,qode-theme-de wouwse tuinen,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Schetsservice

In 1 uur van scratch naar schets!

Op zoek naar ideeën voor de invulling van uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wat is de beste plaats voor een terras? Een looppad? Welke boom past in uw tuin? Graag helpen wij u op weg naar de meest ideale inrichting van uw tuin.

Schrijf u nu in voor de Van der Heijden schetsservice. In een uur tijd maken wij samen met u een globale inrichtingsschets voor uw tuin. Tijdens deze sessie geeft een van onze gepassioneerde tuinontwerpers u antwoord op al uw vragen en werken we samen toe naar een eerste creatief en verrassend idee dat aansluit bij uw wensen en de sfeer van uw woning. Uiteraard vindt de schetsservice plaats volgens de RIVM richtlijnen.

Een tuinschets is geen ontwerp, maar een praatstuk dat kan dienen als basis voor een ontwerp.

De kosten van deze schetsservice bedragen € 65,00.*

INSCHRIJFFORMULIER

Schrijf u nu in voor onze schetsservice en wij bellen u binnen 24 uur terug om een afspraak in te plannen.

* De kosten voor de schetsservice worden bij vervolgopdracht bij een van onze hoveniers vanaf een bedrag van € 1.500,00 in mindering gebracht.