Inschrijving voltooid - De Wouwse Tuinen
De Wouwse Tuinen is een 700m2 grote showtuin in Wouw, West-Brabant en dé plek om ideeën en inspiratie op te doen voor uw tuin.
Wouwse Tuinen, Showtuinen, Hoveniers
16232
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16232,page-child,parent-pageid-15896,,qode-theme-ver-9.1.3,qode-theme-de wouwse tuinen,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Inschrijving voltooid

In 1 uur van scratch naar schets!

Op zoek naar ideeën voor de invulling van uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wat is de beste plaats voor een terras? Een looppad? Welke boom past in uw tuin? Graag helpen wij u op weg naar de meest ideale inrichting van uw tuin.

Schrijf u nu in voor onze schetsservice. In een uur tijd maken wij, in De Wouwse Tuinen, samen met u een globale inrichtingsschets voor uw tuin. Tijdens deze sessie geeft een van onze gepassioneerde tuinontwerpers u antwoord op al uw vragen en werken we samen toe naar een eerste creatief en verrassend idee dat aansluit bij uw wensen en de sfeer van uw woning.

De kosten van deze schetsservice bedragen € 55,00.*

INSCHRIJVING VOLTOOID!

Uw aanmelding is verstuurd. U ontvangt zo dadelijk een bevestiging van uw aanmelding in uw e-mail inbox.

* De kosten voor de schetsservice worden bij vervolgopdracht bij een van onze hoveniers vanaf een bedrag van € 1.500,00 in mindering gebracht.