Showtuin 2 - De Wouwse Tuinen
De Wouwse Tuinen is een 700m2 grote showtuin in Wouw, West-Brabant en dé plek om ideeën en inspiratie op te doen voor uw tuin.
Wouwse Tuinen, Showtuinen, Hoveniers
16149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16149,,qode-theme-ver-9.1.3,qode-theme-de wouwse tuinen,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 
Over deze tuin

De hovenier heeft voor een ruime opening gekozen, zodat de entree vriendelijk oogt. Door de twee wanden van gebroken glas ontstaat een transparant tuinkamer-effect. De houten pergola zorgt er niet alleen voor dat de tuin de hoogte in gaat; het wordt allemaal ook breder en langer.


In deze onderhoudsvriendelijke tuin kunt u zichzelf gezellig zien ontbijten of genieten van de barbecue. De bloesemboom en de oude perenboom geven net dat extra cachet aan uw eigen hofje.


De watertafel met vier fonteintjes is een waar kunstwerk; dat de pomp zich aan de andere kant van de tuin bevindt, valt totaal niet op. Wel dat de tafel van hetzelfde materiaal is gemaakt als dat van de tegels. En dat het opmerkelijk stil is, terwijl uit de fonteintjes het water opborrelt...

Gebruikte materialen

  • Spotted Blue 100x100x3 cm gevlamd / geborsteld
  • Hardhout Azobe 100×100 mm gezaagd
  • Kinderkoppen Portugees graniet 8-10 cm
  • In-Lite Fisheye high 5 Watt led RVS
  • In-Lite Fisheye low 5 Watt led RVS
  • Gebakken dikformaat UDF65 Terra Carbona

Categorie
Tuinen
Over dit project

Momenteel wordt deze tuin niet actief onderhouden. Heeft u interesse om deze showtuin in te gaan richten? Neem dan contact met ons op!